Tietoa meistä | Pizzeria Ali Baba

On hämmästyttävää, miten pizzan hyvyys voi todella yhdistää ihmisiä. Hyvyytensä ja rikkaiden makujensa ansiosta ihmiset ovat todella nähneet pizzan suurena syynä kokoontua yhteen. Täydellinen välipalana tai ateriana, ilo, että tämä ruoka tuo on aivan erilainen. 

Pizzeria Ali Baba luotiin tällä konseptilla – tuomaan ihmiset yhteen ja nauttimaan runsas ateria. Sen avulla kaadoimme parhaat pyrkimyksemme herättää tämä pizzeria henkiin. Päätimme jakaa reseptit, että teimme ja on se nauttia ihmiset, jotka rakastavat pizzaa yhtä paljon kuin me.

Käsite 

Pizzeria Ali Baba tehtiin rakkaudella pizzaan. Koska löydämme sen olevan meidän mukavuutta ruokaa stressaavia päiviä tai meidän suosikki instant ateria, päätimme tehdä yksi omia. Vähitellen olimme luoneet erilaisia pizzavariantteja, joita sekä vegaanit että ei-vegaanit voivat nauttia. 

Sen myötä kauppa heräsi henkiin ja toteutui unelmistamme. Koska pyrimme jakamaan erikoisuutemme, se myös miellyttää meitä näkemään eri ihmisten tulevan sisään ja ruokailevan täällä kanssamme. Siitä lähtien, meidän tavoitteena pizzeria on paikka, jossa ihmiset voivat nauttia herkullisia aterioita samalla luoda hyviä muistoja.

Miten aloitimme

Pizzeria rakennettiin ensimmäisen kerran vuonna 1991. Kun paikka on vanha, koko paikka on remontoitu, kunnostettu ja avattu uudelleen toukokuussa 2017. Edelleen seisoo alkuperäisessä paikassaan, asiakkaamme voivat silti nauttia pizzoista, jotka he olivat kerran tienneet. 

Perinteisesti valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, voimme vakuuttaa teille, että olet tyytyväinen ruokaan, jota voimme palvella sinua. Vuosien varrella varmistimme, että säilytämme tarjoamamme ruoan laadun ja parannamme niitä tavoilla, joita voimme. 

Tänään voit silti pistäytyä myymälässämme ja noutaa tilauksesi ja nauttia itsesi runsailla aterioilla, jotka olimme valmistaneet.

Meidän menu 

Pizza on erikoisuutemme. Emme kuitenkaan halua tarjota asiakkaillemme rajoitettua ruokailukokemusta, joten olemme laajentaneet ruokalistaamme. Aloitettuamme rajoitetun valikoiman makuja meillä on nyt yli 40 pizzavaihtoehtoa, jotka sopivat rakkaiden asiakkaidemme mieltymyksiin. 

Nyt tarjoamme muita ruokia, kuten hampurilaisia, pihvejä, kebabeja ja muita aterioita varmistaaksemme, että kaikki, jotka syövät kanssamme, nauttivat siitä, mitä he olivat tilanneet. Tämän avulla suosittelemme tutustumaan valikkosivulle nähdäksemme kaiken, mitä tarjoamme.

Ota yhteyttä

Vieraile luonamme tai ota meihin yhteyttä seuraavien yksityiskohtien kautta! 

Osoite: Vanha Hämeentie 12 345678 Turku

Puhelinnumero: 02 345 6789 tai 045 678 91011

Sähköpostiosoite: papizza@pizzeriaalibaba.fi

Aukioloajat: 10.30-22.00 (arkisin)

Klo 23.00–22.00 (viikonloppuisin)