Ananas on ollut pizzan perusaines niin kauan kuin voimme muistaa. Se on maukas lisäys täytelistaan ​​ja lisää makean sävyn, joka tasapainottaa pizzan suolaisuutta. Ihmiset nauttivat siitä eivätkä tuoneet valituksia pöydälle, ennen kuin Adrian-nimisen käyttäjän yksi kohtalokas twiitti herätti keskustelun ja yhtäkkiä kaikki löysivät ananasta pizzan bruttosta. 

Huolimatta vihasta, jota se saa, jotkut ihmiset puolustivat ananasta pizzassa, mukaan lukien Kanadan pääministeri Justin Trudeau ja Dwayne ‘the Rock’ Johnson, joka jopa väitti rohkeasti, että se on hänen suosituin täytettä. 

Maustetut kokit kaikkialta maailmasta antoivat myös kaksi senttiä aiheesta Scott Weinerin mukaan, että ne, jotka väittävät vihaavansa ananaksia pizzassa, eivät todennäköisesti ole tehneet sitä oikein. Jopa kokki Emily of EMILY ja Emmy Squared ilmaisivat mielipiteensä sanoen, että ananasta pizzassa vihaavat ihmiset eivät osaa pitää hauskaa elämässään. 

Ananas toimii pizzassa, tässä miksi!

On aika ratkaista tämä vuosikymmenen mittainen keskustelu lopullisesti täällä Pizzeria Ali Babassa. Katsokaa ananaksen hämmästyttäviä etuja pizzassa ja vaihda puolta nyt!

  • Tasapainottaa makut 

Pizza on luonnostaan ​​suolainen, ja siinä on vahvoja makuja sekä tomaattikastikkeesta että taikinasta. Tästä syystä tarvitset täytettä, joka voi tasapainottaa makua ja mikä voisi olla parempi kuin ananakset? Se on makea, mutta ei ylivoimainen, ja se lisää astiaan sävyä. Ihmisillä, jotka väittävät, että hedelmiä ei pitäisi sallia pizzaan, on paljon opittavaa makujen yhdistämisestä, kuten kokki Emily itse sanoi. 

  • Terveillä 

ananasilla on laaja valikoima etuja terveydellesi. Se on täynnä paljon C-vitamiinia, kaliumia ja kuitua, mikä on hyödyllistä sydämellesi. Nämä vitamiinit ja ravintoaineet yhdistettynä ananaksen korkeisiin antioksidanttipitoisuuksiin tekevät siitä kelvollisen lisäyksen pizzoihin. 

  • Seikkailunhaluinen 

Pizzan ananasissa on parasta, että se vie sinut kokonaan uuteen makumaailmaan, joka ei rajoitu yhteiskunnan mielestä ihanteelliseen. Sen avulla voit tutkia ja nähdä, että jotkut ainesosat voivat toimia pizzan kanssa, vaikka et sitä ennen ajatellutkaan. 

  • Murskaa perinteisen ajattelun

Pizzan ananasta vihaavien ihmisten ykkösperuste on, että hedelmät eivät pariudu hyvin pizzaan. Pizzan tärkein ainesosa on kuitenkin tomaatti, joka on hedelmä. 

Vihaajat tuovat pöydälle myös sen, että ananakset eivät ole italialaisia ​​ainesosia, emmekä voineet olla eri mieltä. Vaikka ananas ei ole suosituin valinta italialaisille, se on ainesosa, jota on käytetty pidempään kuin pepperoni. 

Kyse on perinteisen ajattelun rikkomisesta ja eri ainesosien potentiaalin näkemisestä. Tutki pizzan erilaista dynamiikkaa ja kokeile makuja, jotka ovat poissa tästä maailmasta täällä Pizzeria Ali Babassa! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *