salaisuudet valmistamisen Hyvän vegaanisen pizzanovat yleisiä kaikissa upeissa pizzoissa, olipa kyse sitten juustosta tai lihasta. Kaikki riippuu ainesosien laadusta, käytetyistä työkaluista ja kuoresta.

Yhä useammat ihmiset ovat yhä tietoisia terveydentilasta, joten on tärkeää tietää, mitä ruokaan sisältyy. On monia syitä, miksi ihmiset menevät vegaaneiksi. Monet ihmiset välittävät eläinten hyvinvoinnista, kun taas jotkut vain pitävät terveydellisiä hyötyjä. 

Täällä Pizzeria Ali Babassa pyrimme kehittämään ja tuomaan uudentyyppisiä tuotteita valikoimaamme. Siksi tarjoamme laajan valikoiman aterioita kaikkien makuun, myös vegaaneille. Panostamme tuoreisiin, korkealaatuisiin ja paikallisiin ainesosiin tyydyttääksemme asiakkaitamme. 

Koska olemme tunnettuja erikoistunut vegaaniruokia Kokosimme joitakin suuri pizza vegaani:

Kuori

Pizza taikina edellyttää yksinkertaisia ainesosia, kuten jauhoja, hiivaa, vettä ja suolaa. Täysjyväjauhoja voidaan käyttää myös vegaanisen pizzan valmistamiseen. Oliiviöljyä voidaan käyttää myös pureskeltavan pizzataikinan valmistamiseen.

Annetaan taikinan levätä jääkaapissa yön yli, jolloin gluteeni rentoutuu. Tämä tekee taikinasta helpomman venyttää. Pizza-taikina on paremmin muotoiltu käsin kuin kaulin avulla. 

Kastike

Marinara-kastike on yleisin kastike vegaanipizzalle. Marinara-kastike koostuu tomaateista, oreganosta, oliiviöljystä ja valkosipulista. Joskus myös sardellit lisätään. Kastikkeen asettaminen kuoren paistamisen jälkeen jonkin aikaa voi estää kuoren kastumisen.

Muita kasvipohjia, kuten soseita punajuuria, vegaanista pestoa, hummusta tai BBQ-kastiketta, voidaan käyttää. Näillä kaikilla on erilliset makut ja ne voivat johtaa joihinkin komboihin.

Täytettä

Kasvipohjaisia täytettä ovat tähtiä hyvä vegaani pizzaa. Oliivit, artisokat, kaprikset, pinaatti, sipulit, rucola, sienet, valkosipuli, paprikat, kesäkurpitsa ja tomaatit toimivat hyvin vegaanipizzoissa.

Täällä Pizzeria Ali Babassa meillä on lukemattomia täytettä, joista valita. Munakoiso, paprikat, vegaaninen salami, falafel, avokado, ranskalaiset perunat, kurkku, soijanauhat ja monet muut. Katso valikkomme nähdäksesi kaikki vaihtoehdot.

Juusto 

Hyvää pizzaa ei pitäisi määritellä pelkästään sen täytteiden perusteella. Täydellinen pizza voi silti olla olemassa ilman juustoa. Jos todella kaipaat juustoa, on olemassa laaja valikoima vegaanisia juustoja, jotka voivat olla yhtä maukkaita kuin todelliset. 

Vegaanijuusto on valmistettu kasvipohjaisista ainesosista. Se yhdistää erilaisten kasvien proteiinit luomaan aidon juuston kaltainen maku ja koostumus. Vegaaniset juustot valmistetaan usein pähkinöistä, kasviöljystä, soijaproteiinista, ravintohiivasta, tapiokajauhosta tai herneproteiinista.

Varusteet

Sinun ei tarvitse olla puu-uunia hyvän vegaanisen pizzan tuottamiseen, hyvän pizzakiven pitäisi tehdä. Pizzakivi voi antaa sinulle rapean, kullanruskean kuoren. Pizzakiven esilämmitys ennen pizzan paistamista pitää kaiken lämmön ja vapauttaa sen pizzalle sen paistamisen aikana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *