Parhaat täytteet Veggie Pizza

Pizzeria Ali Baba tarjoaa joitain kaupungin parhaista pizzoista, ja tässä on salaisuuksia hienon pizzan valmistamiseen! Ensimmäinen idea, jonka sinun on tiedettävä, on, että pizzan määrittelee kolme tekijää. Yksi niistä on kuori. Voit saada ne ohuiksi ja rapeiksi tai paksuiksi, mutta sitkeiksi. Paksu kuori on aina paikallisten suosikki, koska se on paras vaihtoehto vain vihannesten pizzoille.

Toinen on pohja, kuten juusto ja tomaattikastike. Jos tarjoillaan pizzaa vegaaneille, sinun on korvattava perinteinen mozzarella vegaanijuustolla. Kolmas on täytettä. Tämä viimeinen bitti on vähän huijaavaa, koska se voi olla useampi kuin yksi. Jos haluat tehdä kasvispizzaa, kolmannessa tekijässä ei pitäisi olla lihaa tai äyriäisiä! Tässä ovat parhaat täytteet, jotka voit lisätä kasvispizzaan:

Punasipuli

Leikkaa ne renkaiksi, viipaleiksi tai paloiksi. Punasipuli toimii aina hämmästyttävänä mausteena kaikille ruokalajeille yhdessä valkosipulin kanssa, mutta tällä kertaa se on keskipisteenä pizzan täytteenä! Ihmiset, jotka eivät usko, että sipuli toimii yksinään ruoana, eivät ole kokeilleet sipulirenkaita! Punasipulin kanssa ei voi koskaan mennä pieleen mihinkään italialaiseen ruokaan! 

Kellopippuri

Leikkaa sitten säikeiksi tai paloiksi, mutta ota siemenet. Paprikaa pidetään katkona monissa ruokia, jotka ovat peräisin päiväntasaajan lähellä olevista kulttuureista. Meksikolainen, intialainen ja Kaakkois-Aasian keittiö on käyttänyt paprikaa nauttimisena ja tärkeimpänä ainesosana. Paprikoilla on erilainen maku niiden kypsyydestä riippuen. Vihreät ovat katkera ja punainen on makea. Oranssilla ja keltaisilla on molempien makujen tasapaino. Käytä kaikkia värejä yhdessä saadaksesi värikkään ja maukkaan pizzan!

Artisokka

Leikkaa neljännekseen tai silputuiksi säikeiksi. Artisokat ovat enimmäkseen tunnettuja kiinteästä tekstuuristaan ​​ja katkerasta maustaan, kun niitä syödään raakana, mutta ne aina pehmenevät kypsennettäessä samalla saamalla sekoittimen maun. Sillä on edelleen lievä pähkinäinen maku, joka on samanlainen kuin parsa ja ruusukaali. Toisin kuin muut, artisokka toimii paremmin täyteaineena sen sijaan, että se olisi tärkein ainesosa.

Vauvan pinaatti

Levitä ne kaikkialle sellaisenaan tai murskaa ne sirpaleiksi. Vauvan pinaatilla on lempeämpi maku kuin kypsään vastaavaan. Se tunnetaan myös enimmäkseen sen pehmeästä ja pehmeästä tekstuurista, joka voidaan havaita jokaisen pizzan puremisen jälkeen. Vauvanpinaatti toimii jo hyvin, kun sitä syötään yksin, mutta paistaminen kuoren, tomaattikastikkeen ja juuston kanssa tarjoaa hämmästyttävän kokemuksen.

Viimeistely kosketuksia Kasvispizzaa varten

on paljon enemmän upeita täytettä, joita Pizzeria Ali Baba ei peittänyt. Yllä olevat ovat yksinkertaisesti aliarvioituja. Valmistamastasi pizzatyypistä riippumatta on yksi viimeinen vaihe ennen kuin laitat ne uuniin, ja se on maustetta. Suola ja pippuri ovat yleisimpiä vastauksia, mutta kannattaa kokeilla myös kuivattua basilikaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *