Suosittuja pizzatyyppejä voit kokeilla 

miettimällä, mikä on siellä suosituin pizza? Sitten sinun tulisi lukea tämä artikkeli saadaksesi lisätietoja tästä.

Keksinnöstään lähtien pizzan makuja on aina tullut ja tulla, koska kuluttajat muuttavat mitä haluavat. Mutta jostain syystä joistakin heistä tulee ikonimainen niiden uusien täytteiden ja makujen vuoksi. 

Täällä Pizzeria Ali Babassa luetellaan joitain parhaita ja ikonisimpia pizzoja, joita voit maistella ympäri maailmaa. 

Margherita Pizza

Tätä pidetään suosituimpana ja kaikkien pizzojen äitinä. Sen ohut kuori kohottaa tämän napolilaistyylisen pizzan. Vaikka tämä ruokalaji on hieman kömpelö, koska sen päällä on vain mozzarella-juustoa, basilikaa ja tomaattikastiketta, nautit varmasti tästä ruokalajista. Sillä on raikas ja kevyt maku, jos otat pureman. 

Pepperoni Pizza

Monet ravintolat tarjoavat tällaista pizzaa ja rakentavat sen ympärille imperiumin, kuten Domino’s, Pizza Hut, Little Caesars ja monet muut. Kaikki eivät voi saada tarpeeksi tätä upeaa pizzatyyliä. 

Uskomme, että tämä ruokalaji on ajaton, koska siinä on täydellinen tasapaino suolaista ja hieman mausteista. Siinä on myös hanhenjuustoa, josta ei voi koskaan saada tarpeeksi. Tätä pidetään yhtenä suosituimmista pizzoista Amerikassa, koska se on helppo tehdä ja sillä on hyvä maku. 

BBQ Chicken Pizza

Tämän ilmoitettiin olevan kokin Ed LaDoun keksintö Kalifornian Pizza Kitchenissä vuonna 1985, ja tähän päivään asti tämä on yksi suosituimmista pizzoista. Ajan myötä luodaan useita BBQ-kanapizzan toistoja. Mutta rakastettu alkuperäinen resepti valmistetaan yleensä BBQ-kastikkeella, kanalla, korianterilla, punasipulilla ja fontina-juustolla. Sillä on makea ja suolainen maku, jota kaikki haluavat. 

Havaijilainen pizza

Tämä on täynnä kiistoja, koska ihmiset väittävät, kuuluuko ananas siihen. Mutta tämä yhdistelmä tomaattikastiketta, juustoa, kinkkua ja ananasta on edelleen monien rakastama ja menestyy edelleen pizzanäkymässä. 

Meat-Lover’s Pizza

Tämä on tämän listan heikompi kaveri, koska et koskaan näe sellaista yleensä, mutta monet ihmiset rakastavat silti tätä ja tätä voidaan pitää huijausateriana. Siinä on myös eniten pizzaa, jossa on pepperonia, makkaraa, lihapullia ja sieniä. Haluat syödä tämän, kun olet nälkäinen. 

Calzone

Monet ihmiset pitävät tätä ‘mini-pizzana’ tai ‘pizzarullana’, koska se on valmistettu pyöreästä pizzasta, joka on taitettu puoliksi. Se on täynnä paljon tomaattikastiketta ja pepperonia. Tämä on yksi runsas ateria, jota et tule katumaan, koska se on mehukas ja maukas. 

Voit kokeilla paljon erilaisia ​​pizzoja täällä Pizza Ali Babassa. Siksi sinun pitäisi tilata meiltä jo tänään!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *