Pizzan kehitys

Koska elintarviketeollisuus on syvään juurtunut kulttuuriin ja yhteiskuntaan, se on ollut hyvin hidas sopeutumaan uuteen tekniikkaan. Jotkut suosivat edelleen perinteistä tapaa valmistaa ruokia, koska se lisää makua ja yleistä luonnetta verrattuna siihen, kun nämä ruokalajit valmistetaan uusilla menetelmillä ja laitteilla.

Mutta pizza, vaikka se silti yhdistää kulttuuritaustaa, näyttää nousevan korkeammalle kuin muu elintarviketeollisuus. Tämä voi johtua siitä, että ei ole asetettu sääntöjä tai standardeja, jotka määrittelevät, mikä on paras pizza. Se on rajaton, mikä luo tilaa innovaatioille. 

Vaikka Pizzeria Ali Baba suosii edelleen perinteistä tapaa valmistaa pizzaa idyllisillä Nummin puutaloalueilla, tunnustamme, että pizza kehittyy jatkuvasti ja pyrimme kehittämään uusia tuotteita valikoimaasi.

Pizzateollisuuden kokit ja kuljettajat ovat kuoresta täytteisiin ymmärtäneet tarpeen analysoida kuluttajiensa muuttuvia mieltymyksiä ja keksiä tapoja muuttaa ne uudeksi pizzavalikoimaksi. 

Pizzeria Ali Baba on täällä selittämään, miten pizza kehittyy kuoresta ylöspäin.

Kuoret Kuorien

uudet lähestymistavat ovat nyt kohti uusien jauhovalintojen ja luonnollisen hiivavalikoiman löytämistä. Muinaisen pizzan paistamisen vaikutuksesta pizzateollisuus investoi myös jyvistä valmistetun taikinan valmistamiseen. Siten talonmylly ja käyminen saattoivat tulla pizzanvalmistuksen aiheeseen.

Juusto

Juusto ja taikina ovat kietoutuneet yhteen ensimmäisen pizzan tarjoamisen jälkeen. Siksi pizzaa ei voida koskaan kutsua sellaiseksi ilman juustoa. 

Tämän ansiosta yksi tekijä, joka saa pizzan kilpailemaan keskenään, on erilaisia ​​käsityöläisten juustoja, jotka he panevat taikinaansa. Nimeä kaikki mielessäsi olevat juustotyypit, huomaat, että melkein kaikkia niitä käytetään nyt pizzan koristeena.

Maku

Yrttien ja mausteiden lisääminen on täysin pelinvaihtaja pizzamaailmassa. Koska mausteita on rajattomasti kaikkialla maailmassa, ei ole yllätys, että uudet lähestymistavat pizzan makujen lisäämiseen ovat laajentuneet.

Vihannekset

Nyt kun monet kuluttajat pyrkivät terveellisempään versioon suosikkiateriastaan, pizzakokit sisällyttävät nyt ruokalistaan ​​vihanneksia, kuten maissia, lehtikaalia, pinaattia, sipulia, parsakaalia jne.

Varusteet

Puu-uunista sähköuuniin pizzeriat käyttävät nyt korkeimpia lämpötila-uuneja, joita voit koskaan nähdä. Tämä johtuu siitä, että nopeasta ja kätevästä pizzapalvelusta on tullut trendi. 

Tämä synnytti erilaiset pizzavalikot monissa pikaruokaravintoloissa, jotka nyt toimitetaan kotiovesi edessä. Jotkut tulivat myös fiksuiksi markkinoinnissaan, koska ne antavat asiakkailleen nyt mahdollisuuden valmistaa oma pizza ja leipoa se heille. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *