Pizza on maunsa ja luovuutensa vuoksi yksi suosituimmista ruokia ympäri maailmaa. Sanomme tämän, koska monet ihmiset luovat erityyppisiä tämän tyhjästä ja käyttävät erilaisia ​​ainesosia erottamaan ne muista. 

Jopa isoilla pizzaketjuilla on spin tämän suuren ruokalajin parissa. Jotkut yrittävät tehdä siitä ohuempaa tai pinota ne yhteen, jotta siitä tulee asiakkaille miellyttävämpi. Ja Internetissä on paljon reseptejä siitä, miten voit luoda erikoisuutesi. 

Tämä on tärkein osa pizzanvalmistusprosessia, koska se ei ole yksi ilman sitä. Ja sellaisen ostaminen olisi helppoa, mutta se ei ole tarpeeksi hyvä. 

Siksi täällä Pizzeria Ali Babassa opetamme sinulle, kuinka luoda perus taikina, jota voit käyttää pikaversion sijaan.

Ainekset

  • 1 tai 0,25 unssia pakettia aktiivihiivaa
  • 1 tl valkoista sokeria
  • 1 kuppi lämmintä vettä 
  • 2 ½ kuppia leipäjauhoja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa

* Kaikki luetellut ainesosat sopivat täydellisesti kahdeksaan (8) annokseen . 

Ohjeet

Vaihe 1

Ennen kuin aloitat taikinan valmistamisen, uuni on esikuumennettava 450 fahrenheitasteeseen tai 230 celsiusasteeseen. 

Vaihe 2 

Uunin esikuumennuksen jälkeen liuotetaan hiiva ja sokeri lämpimään veteen käynnistimen luomiseksi. Sekoita sitä hieman ja anna istua 10 minuuttia tai kunnes seos on kermainen. 

Vaihe 3

Sekoita jauhot ja suola kulhoon, lisää sitten öljy, lisää sitten hiivasekoitus ja vaivaa sitä, kunnes taikina tulee yhteen. Anna sen levätä viisi minuuttia aktivoidaksesi hiivan. 

Vaihe 4

Kun olet antanut taikinan nousta hieman, voit laittaa taikinan jauhotetulle pinnalle ja vaivata sitä kahdesta kolmeen kertaan ennen sen vierittämistä. 

* Voit valita minkä tahansa taikinan muodon, mutta muista aina jauhaa työtasosi kevyesti, jotta se ei tarttuisi. 

Vaihe 5

Paista taikinaa kaksi tai kolme minuuttia, jotta se olisi kiinteämpää ennen täytteiden asettamista. Tämä estää sitä paistamasta. 

Vaihe 6

Voit nyt laittaa haluamasi pizzan täytteen taikinaan ja paistaa sitä 15-20 minuuttia tai kunnes kuori on kullanruskea.  

Pizzan valmistaminen ja keittäminen voi olla vaikeaa, koska sinun on tehtävä paljon asioita. Mutta jos et halua sen tapahtuvan, voit vain soittaa meille täällä Pizzeria Ali Baba. Autamme sinua ratkaisemaan nälkäongelman muutamassa minuutissa, koska toimitamme kaikkialle Turkuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *