Opas Detroit-tyyliseen pizzaan

Oletko pizzan ystävä? Haluatko kokeilla eri tyyliä? Sitten sinun tulisi lukea tämä artikkeli upeasta Detroit-tyylisestä pizzasta. 

Pizzan keksimisestä lähtien monet ovat luoneet oman tyylinsä. Chicagosta New York-tyyliin. Siinä on myös monia makuja havaijilaisesta kasvissyöjäksi. Se on kulkenut pitkän tien.

Mutta on yksi kaupunki, joka on usein unohdettu pizzan suhteen, ja se on Detroit. Autokaupunki tunnetaan autovientiään, koska kolme suurta valmistajaa, General Motors, Ford ja Fiat Chrysler, sijaitsevat Detroitissa. 

Detroit on myös paikka, jossa syntyvät suuret pizzaketjut, kuten Domino’s ja Little Caesars. Tämä kaupunki synnytti myös ikonisen neliömäisen pizzan, jota monet rakastavat ympäri maailmaa. 

Ennen kuin siitä tuli maailmanlaajuinen tunnelma, tällainen pizza ei ollut kuuluisa kaikkialla maailmassa vasta 2010-luvulla, jolloin kaksi Detroitin veljeä avasi pizzaketjunsa Austinissa, Texasissa. New York-tyylinen pizza. 

Täällä Pizzeria Ali Babassa kerromme sinulle tämän upean pizzan erilaisista ominaisuuksista ja mauista. 

Ominaisuudet

Se on neliön

muotoinen Detroit-tyylinen pizza, joka voi erottua muusta kilpailusta, koska et voi valmistaa sitä millään muulla tavalla kuin neliöllä. Vaikka monet väittävät, että se on enemmän suorakulmio kuin neliö.

Sisilialaistyylinen taikina

Detroitin tyyliset pizza-käsityöläiset käyttävät menetelmää, joka on samanlainen kuin sisilialainen sfincione. Missä he käyttävät kevyttä ja herkullista taikinaa, joka ei anna sinulle vaikeaa aikaa pureskellessa. 

Kuuluisa “punainen yläosa” 

Toisin kuin perinteinen pizza, tämä valmistetaan kokoamalla astia päinvastoin. He panivat ensin pepperonin, sitten lisäävät paljon juustoa ja lopettavat sen sitten ripottelemalla kastiketta päälle. Epätavanomaisen rakenteensa ansiosta se sai lempinimen ‘punainen yläosa’. Tällainen kokoonpano auttaa pizzaa olemaan märkä leivonnassa. 

Juustovalikoima 

Wisconsin-tiilijuustoa käytetään tämän pizzan valmistuksessa. Toisin kuin mozzarellajuusto, tällainen juusto on täydellinen, koska se on mieto-maustettu ja puolipehmeä juusto. Kun se on paistettu, tuloksena on hanhen sakeus, josta nautit syömisestä. 

Sitä voidaan syödä haarukalla ja veitsellä, koska se tarjoillaan kuumana. Ja vaikka se eroaa monista pizzatyypeistä, voit silti nauttia Detroit-tyylisestä pizzasta täällä Pizzeria Ali Babassa. 

Kiitos, että luet tämän artikkelin Detroitin tyylistä pizzaa. Odotamme tapaamista täällä Pizzeria Ali Babassa. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä Ota yhteyttä -sivullamme olevia tietoja. Voit myös tarkastella muita valintoja selaamalla verkkosivustoamme. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *