Kuntulee mieleen, ensimmäinen juoma, jonka pariksi yhdistät, saattaa olla olut. Vaikka pariliitos on klassikko, haluamme haarautua eri makuihin, emmekä puhu viini- ja pizzapareistasi. Ole hieman rohkea ja tuo esiin cocktaillasit, koska näytämme sinulle parhaat juomat, jotka yhdistetään suosikki pizza -makuihisi. Mennään suoraan asiaan ennen kuin teet tilauksen tavalliselle pizzalle!

Juusto pizza + Manhattan 

Kaikista siellä olevista juustopizzoista New Yorkin tyyli on suosituin, joten miksi et yhdistäisi tätä klassikkoa myös kaupunkiin perustuvaan juomaan, joka on Manhattanin cocktail -sekoitus! Cocktailin viskin ja vermutin pyöreä ja katkera maku sopii täydellisesti juuston suolaiseen makuun ja tomaattikastikkeen hapan makuun. 

Pepperoni + Cuba Libre 

Se saattaa olla alkeellisin pizzamaku, mutta siitä riippumatta pepperoni on edelleen yksi maailman suosikeista. Yleensä sen peseminen lasilla koksia riittää, mutta iltaisin, kun haluat olla rohkea ystäviesi kanssa, Cuba Libre voi lisätä mausteita, joita tarvitset täydelliseen hengailuun! 

Colan makeus sekoitettuna cocktailin limetin mehuun luo täydellisen sekoituksen makua suolaisen pepperonin kanssa. Kokeile nyt ja luo lapsuuden nostalgiset maut uudelleen!

Valkoinen + Aperol Spritz 

Valkoinen pizza on yksi yksinkertaisimmista pizzoista. Tästä syystä on houkuttelevaa yhdistää se johonkin hieman räjähtävämpään makuun ja estetiikkaan. Kuitenkin, jos yhdistät sen vahvan makuisen juoman kanssa, voitat vain valkoisen pizzan, joten suosittelemme kevyempää juomaa, kuten Aperol Spritz!

Makkara ja paprikat + Daiquiri

Makkara- ja pippuripizza on lihapitoinen piirakka, joten hapokas cocktail-sekoitus auttaa tasapainottamaan voimakasta makua. Daiquiri on ihanteellinen juoma tämän lihaisen nautinnon kanssa, ja se korostaisi paprikoiden mausteisuutta ja makkaran täyteläisyyttä.

Oliivit + Sherry Cobbler 

Haluatko löytää paremman vaihtoehdon illalliselle ystävien ja perheen kanssa? Miksi et valitse oliivipizzaa Sherry Cobblersin kanssa ja anna kuivatun sherryn umami -muistiinpanot tuoda tasapaino aterioillesi. Rikkaamman ja täyteläisemmän maun saat siirtymällä amontillado -valikoimaan sherry -suutaria.

Margherita + NegroniMargherita -piirakassa 

Todellisella italialaisella tavalla valmistetussaon kevyt ja hapan tuoksu tuoreen tomaattikastikkeen, basilikan ja mozzarellan täytteen ansiosta. Tämän pizzan maun korostamiseksi tarvitset virkistävän juoman, joka sisältää yrttimuodon. Negroni sopii täydellisesti laskuun. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *