vuosisatojen ajan,ovat kaunistaneet maailmaa kyvyllä valmistaa täydellistä pizzaa. Ei ole mikään salaisuus, että monet ihmiset ympäri maailmaa rakastavat syödä pizzaa, mutta mikään ei voi verrata savustettuun makuun ja raikkaaseen tekstuuriin, jonka tiiliuunipizza voi antaa. 

Täällä Pizzeria Ali Babassa arvostamme perinteistä tapaa luoda suosikkimakuja. Käytämme korkealaatuisia tiiliuuneja, jotka voivat saavuttaa selkeän maun, jonka saat vain ravintolastamme. 

Kuka ei rakasta tiiliuunipizzaa? Jos kaipaat tätä herkullista pizzaa, mene alas ravintolaan Pizzeria Ali Baba! Tilaa tavaramerkkimme tiiliuunipizzamme ja selvitä itse, mikä tekee niistä niin erikoisia. 

Tiiliuunipizzojen kauneus

Mikään ei voi voittaa perinteistä tiiliuunipizzaa makuun ja makuun. Voit saada vain pizzan, joka on rapea ulkopuolelta, mutta pehmeä ja mehukas sisäpuolelta, kun käytät tiiliuunia. Vaikka monet pizzeriat ovat jo omaksuneet nykyaikaisuuden käyttämällä sähköuunia suosikkiruokasi valmistamiseen, se ei silti vertaa herkullisuutta, jonka tiiliuuni voi tarjota. 

Tiiliuuniprosessin tekee erityiseksi sen kyky valmistaa pizzaa täydellisesti. Koska tiili voi tarjota lämpöeristyksen, tämän tyyppinen uuni pystyy tehokkaasti keittämään pizzataikinan. Lisäksi tiiliuuni voi siirtää lämpöä tasaisesti taikinaan, mikä antaa pizzalle raikkaan koostumuksen. 

Verrattuna teräsuuniin, jotka voivat lämmetä nopeasti, tiiliuuni kypsentää hitaasti pizzaa, jolloin täytteillä on enemmän aikaa kypsyä ennen kuoren valmistumista. Tämän prosessin ansiosta pizzerioille on ihanteellisempaa luoda täydellinen pizza, josta asiakkaat voivat nauttia. 

Tiiliuunin ruoanlaittoon liittyvät edut

On monia syitä, miksi tiiliuunipizzat ovat parempia kuin keskimääräinen pizza. Tämän suolaisen ruokalajinon monia etuja: 

Korkeammat kypsennyslämpötilat

valmistamisella tiiliuuneillaVaikka tiiliuuni voi kestää jonkin aikaa lämmetä, se on silti paljon kuumempi kuin tavallinen teräsuuni. Lämpö jakautuu myös tasaisesti uunin sisälle, kun taas lattia pitää viileän lämpötilan. Tämä luo ympäristön, joka on ihanteellinen pizzan valmistamiseen. 

Lisäksi tiilet absorboivat myös uunista tulevaa lämpöä, joka sitten säteilee pizzaan. Tällainen tasaisesti jakautunut lämpö auttaa pizzojen keittämisessä paljon tehokkaammin. 

Parempi kuori ja rapeammat täytteetlähtevä

Koska tiilistälämpö on korkeassa lämpötilassa, kuori kehittää nopeasti terävän tekstuurin muutamassa minuutissa muuten kuivumatta. Kun kuori on kypsynyt, kaikki taikinan kosteus suljetaan. Lisäksi täytteet kypsyvät tasaisesti korkean lämpötilan takia. Näillä ainesosilla on terävämpi pinta verrattuna tavallisiin pizzoihin, jotka keitetään teräsuunissa.

Ainutlaatuinen maku

Mikä tekee tiiliuunipizzasta erilaisen, on sen ainutlaatuinen savuinen maku. Teräsuuni ei voi toistaa tätä erillistä makua, koska sitä ei kuumenneta uunissa. Vaikka kypsennettäessä pizzaa tiiliuunilla, on parempi laittaa oliiviöljy heti kypsennyksen jälkeen, jotta maku ei vaarannu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *